Vabilo – 1. javna razprava CPS Ilirska Bistrica 7.7.2016 ob 17.00

Spoštovani,

Občina Ilirska Bistrica je v začetku leta uspešno kandidirala na razpisu Ministrstva za infrastrukturo in pridobila sredstva za sofinanciranje izdelave Celostne prometne strategije (CPS), ki predstavlja strateški dokument in ključno orodje novega pristopa k načrtovanju prometa, s poudarkom na ukrepih za spodbujanje trajnostne mobilnosti. Izvajalec izdelave CPS je Ljubljanski urbanistični zavod d.d. (LUZ), pri projektu pa sodeluje z Regionalno razvojno agencijo Ljubljanske urbane regije (RRA LUR).

V izdelavo CPS želimo v čim večji meri vključiti organizacije, društva in podjetja ter tudi občanke in občane Ilirske Bistrice, saj ti najbolje poznajo posebnosti kraja, izzive in pričakovanja na področju prometa. V ta namen bodo v Ilirski Bistrici organizirani številni dogodki, delavnice in javne razprave na katerih si želimo aktivnega sodelovanja tako javnosti kot medijev.

Več informacij najdete v vabilu na prvo javno razpravo, ki bo potekala v četrtek, 7. julija 2016, od 17.00 dalje v Domu na Vidmu, Gregorčičeva ulica 2, 6250 Ilirska Bistrica, kamor vas lepo vabimo.

Veselimo se srečanja z vami,

avtorica Katja Butina

objavil Matej Grahor

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost