Obvestilo

Spoštovani starši,

kot ste bili že obveščeni, bodo šole v Sloveniji, tako tudi naša, od 16. 3. 2020 do preklica zaprte. Izobraževanje bomo izvajali na daljavo, kar se šteje kot izveden pouk. Pri tem imamo pomembno vlogo učitelji, učenci in starši, ki moramo izobraževalne dejavnosti prilagoditi novonastalim razmeram.

Učenci od 6. do 9. razreda bodo imeli možnost dostopa do učnih gradiv in navodil za samostojno delo preko spletnih učilnic. Navodila boste starši od razrednikov dobili preko elektronskih naslovov. Učenci razredne stopnje bodo delali po navodilih razredničark, ki bodo vam staršem, po elektronski pošti pošiljali navodila za delo. Prosimo, da starši dnevno preverjate prispela obvestila za samostojno delo učencev na domu. Izobraževanje na daljavo zahteva veliko mero odgovornosti učencev, zato vas prosimo, da poskrbite, da bodo učenci redno opravljali  svoje naloge. Naloge naj opravljajo samostojno.

Na morebitna vprašanja in nejasnosti vam bodo učitelji odgovarjali preko elektronske pošte in eAsistenta.

Tudi v bodoče bomo spremljali navodila pristojnih inštitucij in jih ažurno objavljali na šolski spletni strani.

Spoštovani, s skupnimi močmi bomo veliko učinkovitejši pri omejevanju širjenja korona virusa.  Apeliramo na vas, da z vso resnostjo spoštujete navodila vlade in pristojnih institucij.

V želji, da bi ohranili zdravje vseh, vas lepo pozdravljamo!

 

Ilirska Bistrica, 16. 3. 2020                                                          Karmen Šepec, ravnateljica

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost