Obvestilo staršem pred začetkom pouka

Datum: 25. 8. 2020

Spoštovani starši,

veseli smo, da se bomo 1. septembra z učenci srečali na šoli in znova v živo začeli z delom.

Pošiljamo vam nekaj splošnih informacij in navodil, da se boste lažje organizirali:

  1. V šolo lahko vstopajo le zdrave osebe. V primeru, da učenec ni popolnoma zdrav, o tem starši obvestite šolo in učenca ne pošiljate k pouku.
  2. Prvi šolski dan bodo imeli učenci največ 5 šolskih ur. Kosila prvi šolski dan ne bo. Organizirano bo podaljšano bivanje.
  3. Učenci, ki ne prihajajo v šolo s šolskimi avtobusi, naj v šolo pridejo od 8.10 naprej.
  4. Posamično bo učence v stavbo sprejemal dežurni učitelj. Ob vstopu si bodo najprej razkužili roke, nato pa bodo šli posamično k svoji omarici, kjer se bodo preobuli. Cel čas moramo skrbeti za medosebno razdaljo vsaj 1,5 m.
  5. Pouk bo potekal v matičnih učilnicah določenih za posamezen razred (enako kot ob koncu preteklega šolskega leta). Učenci torej učilnic praviloma ne menjujejo. V učilnicah bomo, kolikor je to mogoče, zagotovili doseganje zadostne medosebne razdalje.
  6. Učenci naj prvi šolski dan s seboj prinesejo šolsko torbo z osnovnimi šolskimi potrebščinami.
  7. Javni prevoz bo organiziran samo za tiste učence, ki jih boste nanj prijavili. Prijavo na šolski avtobus oddate preko povezave na spletni anketi pod točko 8.
  8. Za lažjo organizacijo vas prosimo, da za vsakega učenca izpolnite vprašalnik na povezavi: https://forms.gle/avWJaiQbedm38FZK9.  Prosimo, da jo izpolnite najkasneje do četrtka, 27. 8. 2020, do 12. ure.

Podrobnejša navodila v zvezi z ravnanjem na šoli vam bomo poslali naknadno, objavljena pa bodo tudi na spletni strani šole.

Veselimo se novega šolskega leta in obljubljamo, da bo, ob upoštevanju potrebnih ukrepov, šolsko okolje za učence spodbudno, varno in prijazno.

                                                                                                      mag. Karmen Šepec

                                                                                                             ravnateljica

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost