Šolski plesni festival

17. maja je na šoli potekalo plesno tekmovanje, na katerem je sodelovalo 43 plesalk od 1. do 9. razreda. Tekmovale so po ločeno po triadah in sicer 1.-3. razreda, 4.-6. razreda  in 7.-9 razreda.

Sistem tekmovanja je tak, se izbere najboljšo plesalko iz vsake triade, poleg tega pa še 6 plesalk iz II. in III. triade, ki se bodo udeležile področnega plesnega festivala v Novi Gorici 26. 5.

Sodnice v zasedbi: prof. Sonja Ličan, prof. Tanja Jenko Bratovič in ga. Maja Lenarčič so izbrale najboljšo plesalko iz I. triade Mio Buletinac, iz II. triade Lino Mavrič in iz III. triade Nušo Šiško.

Plesalke iz II. triade, ki so se uvrstile na področno tekmovanje so: Neja Buletinac, Ema Tešnjak, Deja Poles, Lina Mavrič, Nina Božič in Nika Batista.

Plesalke iz III. triade, ki so se uvrstile na področno tekmovanje, pa so: Nika Buletinac, Ema Vrh, Nuša Šiško, Lara Počkaj, Zarja Rojc in Tinkara Torjan.

Vsem tekmovalkam čestitamo za sodelovanje in dobro energijo, tekmovalkam na področnem tekmovanju pa želimo veliko športnih uspehov.

Več fotografij

                                                                                                          Mentorica ŠPF: Barbara Jenko

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost