Zgodila se je ČAROVNIJA!

Mladinski zbor je čaral prvič v nedeljo, 5. junija, za vse ljudi dobre volje … več na povezavi http://notranjskoprimorske.si/2016/06/carovnija-na-odru-bistriski-ucenci-navdusili-z-glasbeno-predstavo/

… in drugič v torek, 7. junija, za vse učence. Predstava tudi (naj)mlajših ni pustila ravnodušnih. Z zanimanjem so sledili zgodbi o medsebojnih odnosih, v kateri se tudi brez  “abrakadabra”, z zaupanjem in potrpljenjem, vsa nesoglasja rešijo. Z močnim aplavzom so nagradili nastopajoče po sklepni pesmi “Dan ljubezni”. Predstava je tako na nek način zaokrožila šolski projekt na temo družine in skozi sodelovanje dveh šol hkrati dokazala, da se s skupnimi močmi naredi več in bolje. Posebna zahvala za izvedbo predstav gre soorganizatorju Območni izpostavi JSKD Ilirska Bistrica, Radiu Capris za medijsko sponzorstvo, Radiu 94 in Televiziji Galeja za oglaševanje, g. Srečku Kovačiču in njegovemu podjetju za ozvočevanje, podjetju ElektroSkok za dodatno razsvetljavo, g. Vladu Vinšku za videoarhiviranje predstave in vsem ostalim, ki so se odpovedali honorarju ali kako drugače pripomogli, da je Čarovnija začarala.

Hvala tudi staršem, ki so na tej zahtevni in dolgotrajni poti podpirali svoje otroke, jih vzpodbujali in v teh dneh živeli z njimi za uresničitev skupnega cilja ter vsem, ki so z nakupom vstopnice prispevali v šolska sklada.

Mentorica Elena Sedmak

Več fotografij

ČAROVNIJA

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost