Zaključek projekta Uživajmo v zdravju

V sredo, 14. 12. 2016. je potekala zaključna konferenca projekta Uživajmo v zdravju. Projekt Uživajmo v zdravju je sofinanciran iz sredstev Norveškega finančnega mehanizma. Poleg Zavoda Republike Slovenije za šolstvo je sodelovalo  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport; Ministrstvo za zdravje in Služba Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.

Na konferenci so bili predstavniki vseh vključenih ustanov (šole, zdravstveni domovi, lokalne skupnosti), med njimi tudi naša šola. Plesalke iz sedmih razredov Risinje so nastopale s samostojno hip-hop točko pod vodstvom Barbare Jenko.  Na koncu točke so povabile vse udeležence, da se jim pri gibanju pridružijo.

20161214_125625

V nadaljevanju je nekaj šol predstavilo svoje aktivnosti v okviru projekta. Naša šola se je predstavila ob  kratkem filmu, ki ga je izdelal učenec 9. r Anže Skok. Karla Đurković je podrobneje predstavila posebne dejavnosti naše šole: delavnico Zdravi namazi za starše, nočni pohod na Ahec, gibalne kotičke in minuto za zdravje v razredu.

Vera Frank

Karla Đurković

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost