Prireditev o prijateljstvu

V četrtek, 31. 3. 2017, smo imeli na osnovni šoli Antona Žnideršiča prireditev na temo prijateljstva. Zadnji dve leti skupna prireditev poteka meseca marca.

Na prireditev nismo prišli le učenci ter učitelji šole temveč tudi naši starši, stari starši, sorodniki in znanci. V pestrem programu so se predstavile različne dejavnosti, ki potekajo v šoli in tudi posamezni razredi. Zapeli so tri pevski zbori, ki delujejo na šoli, zaigrala pa dva ansambla, sestavljena iz učencev naše šole, ter Orffova skupina. Slišali smo različne recitacije, v angleščini so nam zapeli prvošolci. Prava paša za oči pa so bile plesne točke: Skupaj so nam zaplesali vsi učenci prve triade, učenci vse šole so nastopili tudi v skupni hiphop točki, plesali so tudi učenci 4. razredov in oddelkov prilagojenega programa. Manjkala ni niti folklorna skupina, ki je zapela in zaigrala. Prireditev so povezovali devetošolci in osmošolka.

Med letom smo učenci šole lahko ustvarjali literarne in likovne izdelke na temo prijateljstva. Izbrani so bili najboljši izdelki v različnih kategorijah. Nagrajence so razglasili na prireditvi,  za nagrado pa bodo šli tudi na izlet. Zbrana literarna in likovna dela so bila izdana tudi v tematskem šolskem glasilu Satje, ki sta ga uredili učiteljici Helena Pirih Rosa in Tatjana Vičič.

Na prireditvi smo se zelo zabavali, seveda pa komaj čakamo na naslednjo.  Prireditev namreč.

Takole pa so poročali o nas.

Več fotografij

Manca Muha

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost