Likovni krožek razstavlja

VREČKE ZA NAKUP SADJA

Tudi učenci likovnega krožka so se odločili, da bodo s svojim delom prispevali k čistejšemu okolju in rekli NE uporabi plastičnih vrečk. Tako so iz starih zaves naredili lične vrečke za nakup sadja in zelenjave. Potrebovali so kar nekaj ur. Spretno so sukali iglo in da bi bile vrečke zanimive in prepoznavne, so nanje z barvnimi nitmi »štikali« svoje ideje. Nekateri so vrečke porisali tudi z barvnimi flomastri. Trenutno so te na razstavnih panojih, vendar lastniki nestrpno čakajo, da jih uporabijo pri nakupu.

Oblikovanje vrečk

Vrečke na razstavnem panoju

PISANE VRVICE

Izdelovali so zanimive vrvice iz odpadne volne. Pri tem so predvsem uživali in ugotovili, da je tak način pletenja vrvic pomemben pri sproščanju in umirjanju. Vrvice bodo obogatili z obeski in nastane bodo zapestnice in ogrlice.

Prepletanje vrvic

Še nedokončane vrvice

Vsak s svojo vrvico. Bo to ogrlica, zapestnica?

VESELI KLOVNI

Naredili pa so tudi Bineta, Tineta in Lili. To so klovni, ki že nestrpno pričakujejo dan norčij, ko bodo plesali po šolskem hodniku in zabavali vse ljudi. Trenutno pa še nemo stojijo na šolskem hodniku.

Kdor jih pogleda, takoj dobi kopico zanimivih idej, v nosu ga požgečka prijeten vonj po pustnih krofih in usta se sama razširijo v nasmeh.

Pridi in si jih od blizu poglej.

Bine

Lili

Tine

Učenci in učiteljica likovnega krožka

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost