Športni dan – planinski izlet

Učenci od 6. do 9. razreda so imeli v sredo, 6. 9., prvi športni dan. Povzpeli so se na različne hribe v bližnji in širši okolici. Tako so strnili svoje vtise.

Kozlek

V sredo, 6. 9. 2017, smo šestošolci odšli na Kozlek. Najprej smo z avtobusom šli do začetka poti. Potem smo se izkrcali iz avtobusa in pot nadaljevali peš. Po poti so nas zelo bolele noge. Ko smo prispeli, smo pomalicali in se pozabavali. Potem smo odšli naprej. Hodili smo po strmi poti. Ko smo prišli v Vrbico, smo bili vsi izmučeni in počasi smo hodili proti šoli.

Matic Muha, 6. a

Ahec

V sredo, 6. 9. 2017, smo se sedmošolci odpravili na Ahec. Peš smo šli od šole proti Jasenu in nato po strmi kameni poti do vrha. Veseli smo bili, ker je učiteljica Nadja s seboj vzela psičko Elo. Med postanki na poti nam je učiteljica zgodovine predavala o prazgodovini na Bistriškem. Ko smo prišli do vrha, smo vsi z izmučenimi nogami popadali po tleh. Ko smo se odpočili, smo se z veseljem odpravili navzdol do Črnih njiv. Tam smo se poigrali in poklepetali. Ko smo si dokončno odpočili, smo se odpravili nazaj do šole. Bilo nam je zelo lepo.

Manca Mirka Slosar, Lea Primc, Minea Vrh, Nina Valenčič, 7. r

Snežnik

V sredo, 6. 9. 2017, smo se osmošolci odpravili na Snežnik. Z avtobusom smo se pripeljali do Sviščakov. Peš smo se odpravili na Snežnik, na katerega smo prišli z velikim veseljem vendar z veliko bolečinami v nogah. Na vrhu smo bili pravi foto modeli. Potem smo se šli ogret v kočo. Nato smo se vrnili nazaj na avtobus in se vsi utrujeni vrnili pred šolo.

                                                                 Maja Volk in Manca Muha, 8. b

Slavnik 

Devetošolci pa so se povzpeli na Slavnik. Z avtobusom so se odpeljali do Skadanščine in se od tam vzpeli na Slavnik. Najbolj zanimivo se jim je zdelo, ko so na poti srečali vrstnike iz drugih osnovnih šol.

 

 

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost