Ob tednu otroka

Spoštovane učenke, učenci in starši! Naša šole ima bogato tradicijo obeleževanja Tedna otroka. So nekaka vodila, ki jih izberejo otroci in če jih ustrezno obravnavamo, pustijo dolgotrajen pečat na vse nas.  Šola nudi učencem varno učno okolje. Ob pomoči staršev skrbi za zdrav in optimalni razvoj slehernega otroka, zato je tudi pomembno domače gnezdo. Le SKUPAJ nam bo uspelo. Tako bodo otroci (nekoč) dobro opremljeni in brez strahu poleteli v svet in uresničevali svoje sanje. 

Šolska svetovalna delavka Darinka Dekleva

V ponedeljek, 5. oktobra, se je pričel Teden otroka, letos na temo ODGOVOR JE POGOVOR. Teden otroka se je zaključil v nedeljo 11. oktobra in v tem tednu bodo zveze in društva prijateljev mladine organizirala različne prostočasne in razvedrilne programe za otroke v vseh večjih krajih po Sloveniji, obeležili pa ga bodo tudi vrtci in šole.

V letošnjem letu se Teden otroka povezuje s TOM telefonom, ki praznuje 30 let. Odgovor je pogovor je tako tema, ki združuje praznovanje obletnice TOM telefona in Teden otroka®. Oglejte si še videoposlanico:

https://www.youtube.com/watch?v=oNbRpJyrLhQ&feature=youtu.be

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost