Slovenski gozdovi – likovni natečaj

Slovenija je dežela gozdov. Z njim je prekrite okoli 3/5 površine, kar pomeni, da je skoraj vsak slovenski kraj v bližini gozda (https://www.gozd-les.com/). Tako je v zlati jeseni tudi EKO šola prepoznala izziv in pripravila likovni natečaj za vse, ki ste spominte kake barvite jesenske pokrajine. Čeprav je večina dreves osula svoje barvne, bujne frizure, likovno nadahnjeni lahko poustvarite spomine nanje. Vse izdelke bomo objavili na spletni strani. S pomočjo staršev pa sodelujte na natečaju Ekošole. Takole so nas nagovorili: 

Spoštovani,

v okviru projekta Znanje o gozdovih vas vabimo k sodelovanju na likovnem natečaju na temo gozd. Razpis je namenjen otrokom iz vrtcev, učencem osnovnih šol in dijakom srednjih šol.

Ustvarjate in raziskujete na temo gozda (gozd skozi letne čas, jesenska lepota skozi gozd, gozd je dom številnim prebivalcem, gozdni bonton, gozdna proizvodnja, prodaja lesa, gozdne rastline in živali, nega in  varstvo gozdov, funkcije gozda, delo v gozdu, gozdarji …).

Rok za oddajo likovnih del je 1. december 2020. Pošljite jih na darinka.dekleva@gmail.com

Več o projektu si lahko preberete v prilogi in na spletni strani ekošole  https://ekosola.si/razpis-leaf-znanje-o-gozdovih-likovni-natecaj-na-temo-gozd/

Veselimo se vaših izdelkov. 🌲🌳

Lepo pozdravljeni.

Darinka Dekleva

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost