Postani Miklavž – namenjeno učencem od 5. do 7. r.

Soštovani!
Razveselila sem se pobude programa PNC (Karitas), s katerim so v “zdravih časih” gostovali na naši šoli ob četrtkih popoldan. Njihov preventivni program je obsegal kvalitetno druženju, ustvarjanje v naravi ali v učilnici. Če ni šlo drugače, so naredili tudi kako domačo nalogo.
Zdaj v času korone, ko se ne smemo družiti, so si že izmislili nekaj novega. Takole so nas nagovorili:

“Pozdravljeni, vsi bodoči Miklavži!

Bližajo praznični dnevi, polni veselja, pričakovanja, medsebojne solidarnosti. Na programu Popoldan na cesti smo se odločili, da poskušamo izvesti akcijo Miklavž obdaruje zdravstvene delavce. Darila se že pridno nabirajo, a vabimo nove “Miklavže”, da se prijavijo
Poskrbeli bomo, da bodo darila prišla v prave roke!!

Prijave zbiramo na:
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGfrURR4QKzLV9-lA8NDR6SxvHNKQKWfHPu-Ifpia_lqCuRw/viewform?fbclid=IwAR06eR8dq-l0M_uluLTsYiPMM1L7UKvMEpgctPX9dTE6mLSxt_MAhNsNhCw

Lep dan in vse dobro, Tatjana Rupnik, strokovna vodja programa

PS: Darilca položite v darilne vrečke, tiste lepe pisane, da se po pošti ne raztrgajo, jih položite v škatlo, ki jo opremite kot poštni paket. Morda bo kak paket prišel nazaj v Ilirsko Bistrico v Zdravstveni dom, v kako izmed ambulant in upam, v Dom starejših občanov, kjer tako lepo skrbijo za naše najbolj ranljive stare starše.

Lepo vas pozdravljam in obljubljam, da se kmalu oglasim z novim namigom za sodelovanje. Pisali bomo pisma v bolnice, v domove, tja, kjer se jim tako mali novega dogaja, da jih bodo naši pozdravi in risbice še kako razveselili.
Motive za pisanje in ustvarjanje lahko iščete v naši prelepi okolici, v naravi. Zato vas vabim, da se v toplejšem delu dneva podate na potep v bližnji gozd, k potoku, razveselite psa .. nabirajte ZDRAVJE!

Prisrčen pozdrav, Darinka Dekleva, svetovalna delavka
Izdelek naših učencev

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost