Kar tri nagrade ekošole

Naša šola je že vrsto let vključena v program Ekošola. Preteklo šolsko leto je bilo za nas izredno uspešno, saj smo prejeli nagrade v kar treh projektih.

V projektu LEAF – znanje o gozdovih se je pod mentorstvom učiteljice Nadje Jagodnik med nagrajence uvrstil Marcel Mahne. V projektu je sicer sodelovalo kar 1400 mentorjev in 15 000 otrok.

Med najboljše so se v projektu Mlekastično! Izberem domače izmed 174 zavodov s svojimi izdelki uvrstile Neja Grlj, Zala Mavrič, Eva Pranjić in Maša Šestan. Vodja projekta je Maja Vičič Jagodnik.

Med nagrajence smo se uvrstili tudi v projektu Odpadkom dajemo novo življenje, kjer smo bili izbrani izmed več kot 300 izdelki. Zahvala gre mentorici Tatjani Vičič ter sodelujočim: Hani Barak, Maruši Grlj, Neji Grlj, Urbanu Iskra, Daši Kirn, Teji Logar, Zali Mavrič, Viti Mikuletič, Lani Počkaj, Evi Pranjić, Ani Primc, Neži Primc, Zarji Rojc, Sari Rutar ter Maši Šestan.

Čestitamo vsem za več kot odlično delo v preteklem šolskem letu in si želimo veliko uspešnih aktivnosti tudi v prihodnje. S prejetimi priznanjih v posameznih projektih smo prepoznani tudi kot vzorniki v programu Ekošola.

Veseli smo, da lahko skupaj soustvarjamo bolj trajnostno sedanjost in prihodnost. Vabljeni, da si nagrajene izdelke ogledate v fotogaleriji.

Mentorice: Nadja Jagodnik, Tatjana Vičič in Maja Vičič Jagodnik

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost