Nastop učencev v Domu starejših občanov

V sredo, 20. 4. 2016 smo bili učenci 5. b in učenci otroškega pevskega zbora iz naše šole povabljeni v Dom starejših občanov.

Ob 9.30 smo pomalicali in se okrog 10.00 ure odpravili proti Domu starejših občanov. Tam so nas z velikim veseljem in pričakovanjem sprejeli zaposleni in stanovalci Doma starejših občanov. Čez nekaj minut nas je na odru pozdravil otroški pevski zbor in zapel pesmico za dobro voljo. Temu je sledila glasbena pravljica o Muci Copatarici, ki so jo zaigrali in zapeli učenci prve triade naše šole pod vodstvom Maje Slosar Jurečič.

In kmalu je prišel čas, ko smo na oder prišli tudi učenci 5. b razreda. Polni energije in radosti smo  predstavili točko Zlata poroka, ki smo jo pripravili skupaj z našo razredničarko Damjano Benigar Kaluža. Med točko pa nas je spremljal ansambel Rojčevih pet, ki ga sestavlja pet naših sošolcev. Ob koncu predstave so nam vsi zaploskali, saj nam je predstava odlično uspela. Za zaključek pa nam je ansambel Rojčevih pet zaigral Avsenikovo pesem Otoček sredi jezera. Po nastopu smo ponosni odšli v garderobo, kjer smo se posladkali s piškotki in sokom.

Imeli smo se čudovito. V šolo smo se vrnili polni lepih vtisov in predvsem smo bili veseli, da smo stanovalcem Doma starejših občanov popestrili dan ter jim pričarali malo drugačno dopoldne.

Lea Primc, 5. bIMG_20160420_104751

DSCN1918

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost