Zimski športni dan

V petek, 10. 3. 2017, se je OŠ Antona Žnideršiča odpravila na športni dan. Športnega dne smo se udeležili učenci od 6. do 9. razreda. Imeli smo tri možnosti (smučanje, plavanje ali pohod). Večina učencev se je odločila za plavanje. Odšli smo v ljubljansko kopališče Atlantis ob 8.00 uri z avtobusom. V Atlantis smo prišli ob 9.30, pojedli smo malico in se preoblekli v kopalke ter odšli v bazen. Najprej smo naredili preizkus plavanja in se glede na naše plavalne sposobnosti razdelili v 4 skupine. Vsaka skupina si je izbrala določeno aktivnost, tako da smo se porazdelili v savne in v jacuzzije, druga skupina je igrala vaterpolo, tretja skupina je bila na toboganih in četrta skupina je bila na tekoči reki. Potem smo se zamenjali, na koncu pa smo se združili v 2 skupini in igrali vaterpolo. Iz bazena smo odšli ob 12.00 uri, se preoblekli in še nekaj pojedli. Avtobus nas je prišel iskat ob 14.30  in nas odpeljal proti domu. Imeli smo se zelo lepo in upam, da bomo še imeli takih športnih dnevov!

Minea Vrh

Za zimski športni dan sem si izbral smučanje. Odšli smo na smučišče v Cerkno. Razdelili smo se v skupine glede na smučarsko znanje. V sončnem vremenu smo smučali do kosila, po kosilu pa smo se spet odpravili na bele strmine. Bilo je zelo lepo!

Nejc Kovačič

Na pohod smo se odpravili na Soze. Pešačili smo vso pot od naše šole. Ko smo prišli do Soz, smo se spustili do jezera Mole. Bilo nam je lepo, saj je bilo sončno in toplo. Med potjo smo se s prijatelji šalili in smejali, na koncu smo se tudi skupaj fotografirali.

Nik Iskra

Več fotografij

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost