Tabor za seznanjanje mladih z naravo in lovstvom v letu 2017

Spoštovani!

Postojnsko Bistriška zveza lovskih družin, ki združuje 15 lovskih družin na območju občin Postojna, Pivka, Ilirska Bistrica in Divača, v letu 2017 nadaljuje ter letos že četrtič zapored organizira izvedbo Tabora za mlade, z namenom seznanjanja mladih z naravo in lovstvom.

Tabora bosta za osnovnošolce potekala v loviščih LD Bukovje in LD Hrenovice. Glede na pozitiven odziv tako udeležencev taborov, kot staršev, ki so ga imeli tabori v preteklih letih in glede na odzive na delo z mladimi v osnovnih šolah med šolskim letom v sodelovanju z vašimi učitelji pričakujemo, da bo interes za udeležbo med mladimi tudi letos na visokem nivoju.

Letos nameravamo izvesti enodnevni tabor na območju Nanoških gozdov (LD Hrenovice), kjer bodo udeleženci lahko spoznavali življenjsko okolje gamsa, tri dnevni tabor pa na območju okolice vasi Gorenje in Sv. Lovrenca (LD Bukovje) s prenočevanjem v lovski koči LD Bukovje in izhodi v življenjski prostor velikih parklarjev in prosto živečih živalskih vrst.

Tabora, ki sta prilagojena za učence od 4. do 8. razreda, bomo izvedli med 8. in 10. septembrom, potekala pa bosta pod stalnim nadzorom in vodenjem ter v spremstvu usposobljenih pedagoških strokovnjakov.

Programe taborov in način prijave si lahko podrobneje ogledate TUKAJ.

Vse potrebne dodatne informacije lahko zainteresirani dobijo na sedežu Postojnsko Bistriške ZLD, Cankarjeva 6 v Postojni in na telefonu: 05/720-45-21, GSM: 031 717-006

in e-pošti:pb-zld@siol.net.

Lovski pozdrav!

                                                                                       Predsednik Upravnega odbora

                                                                             Postojnsko Bistriške zveze lovskih družin

                                                                                               Mag. Aleš KLEMENC

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost