PONOVNO glasujte za naše zvezdice!

Konec prejšnjega tedna smo objavili glasovanje pri natečaju Digitalne zvezdice.

Ker je prišlo do zlorabe glasovalnega sistema, so morali začasno onemogočiti glasovanje za finaliste natečaja Digitalne zvezdice. Vse glasove, ki so prispeli med 22. in 27. septembrom 2021, so umaknili in razveljavili.

Poskrbeli so za dodatno varnost in glasovanje ponovno odpirajo ter ga podaljšujejo do 14. oktobra 2021.

Če se zloraba ponovno ponovi, bo glasovanje izvedeno s strani strokovne komisije, o čemer nas bomo tudi predhodno obvestili.

Med finalisti so tudi učenci lanskega 5. a razreda, letošnji 6.a !!!!

ZA NAŠE ZVEZDICE LAHKO GLASUJETE NA SPODNJI POVEZAVI!!!!

https://survey.alchemer.eu/s3/90387520/Digitalne-zvezdice-4-6-razred-GLASOVNICA

VEČ O PROJEKTU

V lanskem šolskem letu smo z nekaterimi učenci 5. a razreda sodelovali v projektu Založbe Rokus Klett z naslovom Digitalne zvezde in zvezdice na temo Kakšna bo šola čez 30 let.

Prispevke sta pregledali in ovrednotili komisija, ki so jo sestavljali učenci iz različnih OŠ,  ter strokovna komisija. Z veseljem vam sporočam, da smo med več kot 200 prispelimi izdelki izbrani za finaliste natečaja drugega triletja. Na poti do zmage nas čaka le še glasovanje, ki bo trajalo do 4. oktobra 2021.


Zmagovalci bodo javno objavljeni 5. oktobra 2021 in prejmejo privlačne nagrade. Najboljši ustvarjalci v kategoriji Digitalne zvezdice prejmejo nepozaben obisk parka WOOP za cel razred (absolutni zmagovalec iz posameznega triletja).

Za do 10.000 prejetih glasov bo Založba Rokus Klett Nacionalni mreži TOM (telefon za otroke in mladostnike), ki deluje v okviru Zveze prijateljev mladine Slovenije, donirala 1.500 EUR, za 10.000 ali več prejetih glasov pa 3.000 EUR.

Vse izdelke si lahko ogledate na tem mestu.

No, sedaj pa kar pogumno na pot do zmage in dobrodelnosti!!!!

Damjana Benigar Kaluža, mentorica in lanska razredničarka 5. A

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost