Mladi podjetniki v Postojni

V sredo,1. 2. 2023, smo se z učenkami OŠ Antona Žnideršiča Ilirska Bistrice udeležile dogodka »Pitchaj« – Predstavi svojo idejo, ki je potekal v Startup dvorani Mrežnega podjetniškega inkubatorja Perspektiva v Postojni. Osrednji del programa je bil namenjen predstavitvi procesa razvoja poslovnih idej in delitvi izkušenj podjetnosti ter pripravi na tekmovanje Popri. Dogodek je bil organiziran v sklopu projekta Podjetnost in podeželje, ki se sofinancira iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (LAS).

Našo šolo so zastopale 3 skupine, in sicer skupina Didaktični taburejčki (Angelika Celin, Lara Torjan, Lina Volk, Rebeka Mirković, članica Zarja Bergoč pa je bila odsotna), Futer (Neža Primc, Sara Kurent, Teja Logar) in SmartGrow (Dana Ličan, Zoya Brne, Neža Šalamon).

Članice vseh treh ekip so se izvrstno odrezale ter predstavile svoje poslovne ideje. Nastopi so bili zelo suvereni, predstavljeni jasno in samozavestno, za kar so bili tudi pohvaljeni s strani strokovne komisije in organizatorjev dogodka.

Iskrene čestitke vsem trem ekipam!

Več fotografij

                                                                         Mentorica Tanja Jenko Bratovič

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost