Šolski plesni festival

V sredo je bilo na naši šoli organizirano tekmovanje Šolski plesni festival. Plesalke in plesalec so tekmovali posamezno v treh plesnih zvrsteh: hip- hop, pop in latino. 

V kategoriji A so tekmovali učenke in učenec od 1.-3. razreda, v kategoriji B  učenke od 4.-6. razreda in v kategoriji C  učenke od 7.-9. razreda. Tekmovalo je 63 plesalk in plesalec.

Iz vsake kategorije je  bilo izbranih 6 najboljših plesalk, ki bodo zastopale šolo na področnem tekmovanju 23. maja v Dobravljah. Izjema je kategorija A, za katere se je na tej stopnji končalo tekmovanje. Izbrani pa so bili tudi najboljše plesalke in plesalec iz vsake kategorije.

Najboljša plesalka iz 1. triade je Mia Buletinac, najboljši plesalec pa Borna Stambulić.

Najboljša plesalka 2. triade je Nika Batista.

Najboljša plesalka 3. triade je Zarja Rojc.

Učenke, ki so bile še izbrane na področno tekmovanje iz 2. triade, poleg Nike, so še: Prarthana Jayaram Gouda, Tisa Frank, Deja Poles, Mija Ujčič in Nina Božič.

Učenke, ki so bile še izbrane na področno tekmovanje iz 3. triade, poleg Zarje, pa so: Nika Buletinac, Nuša Šiško, Lana Božič, Maja Dimnik in Sara Rutar.

Čestitamo vsem udeleženkam, posebno še plesalkam, ki so se uvrstile na področno tekmovanje in jim želimo veliko plesne sreče.

Več fotografij

                                                                                              Mentorici: Barbara Jenko, Tanja Jenko Bratović

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost