Bliža se noč čarovnic

Tudi letos se je v likovni krožek vpisalo kar nekaj učencev, ki radi ustvarjajo in so pri svojem delu uspešni. Na šolskem hodniku so priredili svojo prvo razstavo v letošnjem letu in tako obeležili dan, ko se bodo sprehajale čarovnice. NOČ ČAROVNIC!

Izdelali so mini čarovnice na mini metlah. To pa ne pomeni, da čarovnice znajo le mini čarovnije. Izpod širokih klobukov in skrite v globoko nakodranih krilih budno spremljajo dogajanje na šolskih hodnikih. Le pazite, da se jim ne zamerite in vam za kazen mesec oktober spremenijo v september.

Učenci so izdelali tudi okrasne buče iz plastičnih cevi in jih okrasili s pravimi listi in razkošnimi vejami. Z njimi so okrasili okenske police in marsikdo se je že odločil, da bo ustvarjal tudi doma. Tako bo čas hitreje minil in v stanovanju bo prijetno toplo.

Seveda pa učenci niso pozabili niti na panoje. Nanje so obesili svoje naslikane klobuke. Zaželeli so si, da bi čez noč klobuki oživeli in bi jim pripovedovali o skrivnostnih napojih, ki imajo čudežno moč.

Vabijo vas, da si izdelke ogledate in vam želijo prijetno praznovanje čarovniške noči.

Učenci in učiteljica likovnega krožka

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost