Utrinki: Šola na domu

Pozdravljeni,

po začetnih težavah in privajanjih na izvajanje pouka “malo” drugače sedaj nastajajo odlični izdelki tako učencev kot učiteljev. Nekaj primerov dobre pakse si lahko ogledate v nadaljevanju.

3. a – PISMA UČENCEV

Učeni 3.a so napisali pisma učiteljici Doris Glavaš. V njih so opisali, kaj so v tem prvem tednu učenja na daljavo počeli in  kaj so doživljali ob tem. Izrazili so tudi svoje občutke, strahove in želje.

https://padlet.com/dglavas123/Pismo

 

6. b in učiteljica Tanja Hozner

Pri pouku slovenščine zelo radi poustvarjamo in ustvarjamo. Če se le da – pri vsaki uri književnosti. In tako je bilo tudi v ponedeljek, ko smo uro izpeljali kar s pomočjo video posnetka (POSNETEK). Kratka lutkovna igrica Rdeča kapica in korona nas je dodobra ogrela in preden smo se sploh zavedli, smo s tehniko kamišibaja ponovili nekaj literarnovednega znanja, ga dopolnili in spoznali dramsko besedilo Kralj v časopisu. Čisto na koncu pa smo izdelali letake, s katerimi vabimo na ogled gledališke predstave. Smo vas prepričali?

Več izdelkov si lahko ogledate v fotogaleriji (IZDELKI).

Uro je pripravila učiteljica Tanja Hozner, izdelke pa učenci 6. b razreda.

 

2. a in razredničarka Iris Boštjančič

MALO ZA ŠALO – MALO ZARES

To, da smo doma in bi bili rajši skupaj, vemo vsi. Vesela sem, da ste se v večini odzvali in bili pripravljeni deliti svoje misli, želje in občutke. Navdajajo nas z optimizmom, veseljem in novimi pričakovanji.

Več izdelkov si lahko ogledate v fotogaleriji (LIKOVNI IZDELKI)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost