Vabilo na start up vikend

Si želiš vikend preživeti v družbi svojih sovrstnikov, se imeti fajn ob tem, ko prispevaš svoje zamisli, ugotovitve in želje k skupnemu ustvarjanju in novim podjetniškim idejam?

PRIDRUŽI SE NAM NA START UP VIKENDU PODJETNI AŽ-jevci

 Dvodnevni osnovnošolski Start up vikend, ki ga bodo vodile Urša Žorž Požrl, Damjana Benigar Kaluža, Tanja Jenko Bratovič, Doris Brne Vodopivec in Nadja Baša bo na naši šoli

OŠ ANTONA ŽNIDERŠIČA, ROZMANOVA 25b, IL. BISTRICA potekal

6. oktobra z začetkom ob 14h in 7. oktobra 2023, ko zaključimo ob 18h.

Namenjen pa je vsem vam, ki imate željo po raziskovanju inovacij, ustvarjanju ter razvijanju svojih podjetniških idej.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ NA START UP VIKENDU?
Dvodnevna dogodivščina bo polna zanimivih aktivnosti. Skupaj z vrstniki boste oblikovali ekipe in se podali na nepredvidljivo, a zagotovo zanimivo potovanje razvoja inovativnih idej. Skozi delavnice, predavanja in individualno mentorstvo boste pridobili dragocena znanja in veščine, ki vam bodo koristile v prihodnosti. Skupaj boste premagovali izzive, se spopadali z različnimi nalogami in si med seboj pomagali. Verjemite, da boste odšli domov z nepozabnimi spomini in novimi prijateljstvi, predvsem pa znanji, ki vas bodo opogumljala še marsikdaj. Ob koncu programa boste imeli priložnost predstaviti svoje ideje strokovni žiriji, ki bo ocenjevala in nagradila najboljše ekipe. To je vaša priložnost, da se izkažete in pokažete svoj podjetniški potencial. Ne glede na to, ali bo vaša ekipa zmagala ali ne, boste pridobili neprecenljive izkušnje in znanja, ki vam bodo koristila v prihodnosti, vsem ekipam bo tudi vnaprej nudena strokovna podpora pri razvoju podjetniških idej.

Prijavi se svetovalni delavki Tanji Jenko Bratovič ali drugim mentoricam do 30. 9. 2023!!!!

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost