Odprtje trampolina v šolskem parku

Darinka Dekleva iz šolskega sklada je zbrane nagovorila:

Pozdravljeni!

Sporočamo vam, da dela v šolskem parku lepo napredujejo. Če se bo delovnim akcijam pridružil še kak par pridnih rok, bomo zelo veseli in še bolj učinkoviti. V kratkem bomo izvedli še zadnjo  delovno akcijo v letošnjem letu. Vabljeni!

Obveščamo vas, da smo te dni dali v uporabo novo igralo. Iz sredstev šolskega sklada smo nabavili talni trampolin velikosti 3 x 2 m in ga postavili na predvideno mesto nad ograjeno otroško igrišče.

Imeli smo precej pomislekov glede varnosti, vendar verjamemo, da bo ta pripomoček z razumno rabo in upoštevanjem navodil postal odlično sredstvo za razgibavanje in zabavo.

Ob trampolinu smo zasadili travico, ki je še krhka in nežna. Pazite nanjo. Postavili smo tudi tablo s pravili in navodili, ki jih priporoča proizvajalec trampolina. V času pouka in podaljšanega bivanja naj bo zaradi reda in varnosti vedno prisoten učitelj. V popoldanskem času pa je uporaba igrala na lastno odgovornost.

V priponki vam pripenjam priporočila za gibanje v šolskem parku in navodila glede varnosti in rabe trampolina.

V šolskem parku veljajo pravila, ki veljajo povsod v naravi. Lahko jo občudujemo, uporabljamo, ne zlorabljamo, za sabo pustimo čisto in ne povzročamo škode.

Šolski park nam omogoča različne oblike naravnega gibanja.

V njem sobivajo z nami razne živali, med drugimi tudi plazilci in insekti, zato bodimo previdni, a ne preplašeni.

Želimo si, da bi v našem šolskem parku uživali in se večkrat zatekli vanj.

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost