Občinski kros 2023

V torek, 3.10., je na Hribu svobode potekal občinski kros. Udeležile so se ga vse šole naše občine. Učenci so v športnem vzdušju tekli po travnati in asfaltirani progi, prvi so iz vsakega razreda štartali fantje, sledila so dekleta. Zbrani ob progi smo glasno navijali in spodbujali tekače. Zmagovalci so prav vsi, ki so uspeli preteči kros!

Učenke in učenci naše šole so prejeli veliko medalj. 3. mesto med prvošolci je dosegel  David Buletinac, med prvošolkami pa Nicol Hajmerle. Drugošolci so bili srebrni, drugo mesto sta osvojila Svit Ivančič in Laura Mahne. Tretješolka Ivona Slavec je pritekla srebro, tretješolec Matic Čekada pa zlato. Četrtošolci so pometli s konkurenco, saj so prva tri mesta pripadla naši šoli. Bravo, Blaž Kovačič (1. mesto, Andrej Malečkar (2. mesto) in Jakob Zver (3. mesto). Med fanti iz 5. razreda je slavil Val Brne s prvim mestom. Izjemni so bili tudi šestošolci, ki so prav tako osvojili prva tri mesta: Miha Hrenovec (1. mesto), Andej Zver (2. mesto), Marko Žefrin (3. mesto). Šestošolci so dobili 4 medalje. Nia Batista in Mark Logar sta prejela zlati medalji, Tinkara Grlj srebrno, Žiga Vičič pa bronasto. Osmošolca Maj Tomšič Vujkovič (zlata medalja) in Mark Valenčič (srebrna medalja) sta bila prva v svoji konkurenci. Devetošolec Žiga Moličnik je dosegel 1. mesto, njegova sošolka Taja Kocjan pa 3. mesto.

Posebno nagradi za fair play pa so podelili prvošolcu Marku Vrhu, ki je nesebično pomagal sošolcu, ki je padel. Čestitamo vsem!

Več fotografij

Učiteljica Barbara Jenko

                                                                                   

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost