Likovni krožek se predstavi

Učenci likovnega krožka so pri svojih stvaritvah zelo ustvarjalni in aktivni. Z veseljem obiskujejo krožek in dogovorili smo se, da bomo naše šolske hodnike popestrili in jih naredili zanimive, tako za učence kot vse, ki obiščejo našo šolo.

V prvih urah so se preizkusili v oblikovanju tattoojev. Z zanimivimi umetniškimi slikami so okrasili svoje roke in tako podaljšali počitniški nemir. Bili so veseli, da je bilo vreme sončno in toplo, saj so bile tako njihove umetnine na stalni »potujoči« razstavi. Kmalu pa so tattooji zbledeli in počasi izginili. Ostala pa je želja po novem ustvarjanju.

Na šolskih hodnikih trenutno letijo drobni, črni netopirji. Ti budno pazijo na vse  učence z velikimi in težkimi nahrbtniki, ki se veselo gibljejo po hodnikih. Včasih se jih celo malo bojijo, saj jih učenci radi pocukajo in tako spravijo v gibanje.

Družbo jim delajo črne mačke svetlečih oči. Neprestano se guncajo in dremajo na okenskih policah.  Pretegujejo se in razmišljajo o naslednjem tednu, ko se bodo pridružile zabavi za noč čarovnic. Takrat bo na šolskem hodniku veselo. Netopirji bodo prosto leteli in mačke bodo pretaknile vsako učilnico.

Celo buče na panojih bodo spregovorile. To bo zabavno!

Pa tudi nam ne bo hudo. Vsak po svoje bomo uživali v jesenskih počitnicah.

Vi pa si lahko ogledate naše umetnine v galeriji.

Učenci likovnega krožka: Filip, Timotej, Lamija, Vita, Jakob, Pija, Petra, Mijat

in njihova mentorica Damijana Čekada

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost